Intro

Reisverslag Maleisië.

Welkom op mijn Reislog!

Geplaatst op 13-12-2012 in Nederland

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto’s vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je op deze site.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Hallo allemaal,

Ik ga het nogmaals proberen. Helaas is er gisteren iets mis gegaan op de site die wij als reisblog wilde gebruiken, waardoor ik de eerste 3 dagen van ons reisverslag kwijt ben geraakt.
Uiteindelijk heb ik het eea weten te redden en dit gepubliceerd als zijnde Dag 1 (dat was het ook). Heeft iemand hier iets van kunnen lezen? Laat het ons weten!
Echter, bij de check van vandaag bleek ook dit verslag verdwenen. Dus jullie begrijpen het waarschijnlijk wel als ik vertel dat ik hier goed ziek van ben en dat de moed me even in de schoenen is gezakt!
Maar goed, kop op en ik waag weer een volgende poging op een wat omslachtigere manier, maar misschien blijft zo alles wel bewaard.

Dit is het laatste van onze reisverslag.com-site wat wij op proef hebben gepubliceerd, maar helaas is dit niet doorgekomen. Vandaar nogmaals op een nieuwe site.

Hopelijk gaat dit uiteindelijk helemaal goedkomen!

Allereerst wil ik vermelden dat de verslagen grotendeels geschreven zijn vanuit Frans zijn oogpunt. Ik (Viv) zal er af en toe het e.e.a. aan toevoegen….

 

Geef een reactie